1 iunie a fost sărbătorită în avans la sediul organizaţiei municipale de femei a PSD Botoşani

1 iunie PSDZiua de 1 iunie a fost sarbatorita in avans la sediul Organizatiei Municipale de Femei PSD Botosani pe data de 27 mai 2011 orele 14. La actiune au participat deputatul Costica Macaleti, secretarul executiv Gheorghe Vizdoaga, consilierul judetean Georgeta Cretu, Doina Federovici, presedinte OFSD. In urma depunerii la sediul central al PSD Botosani de catre 78 copii a lucrarilor de pictura cu tema “Orasul meu” s-au locul 1,2,3 la prescolari, locul 1,2,3 la clasele primare si 5 mentiuni speciale si un premiu colectiv. Restul participantilor au primit fiecare cate un cadou constand in dulciuri, sucuri.

Juriul a fost compus din 7 membri: deputat Costica Macaleti, Liviu Soptelea – artist plastic, Marin Ana – vicepresedinte OMFSD, avocat Aura Simion- presedinte Organizatia Municipala de Tineret, profesor Siminiceanu Constantin, psiholog Ludmila Bunduc, profesor Toma Anca.

„Pentru a crea o atmosfera de sarbatoare in randul micutilor pictori am invitat un clown si s-a sustinut si un mic program artistic. Copilul este darul cel mai de pret, comoara in care investim nu doar bani, ci si afectiune, satisfactia ca am dat viata unui pui de om, ca l-am educat si i-am insuflat niste principii solide pe care le va aplica practic la vremea potrivita, asa ca trebuie sa facem tot posibilul sa ii dedicam aceasta zi ca sa se simta special asa cum de fapt si este pentru noi parintii lui”, a declarat Tereza Nica, presedinte OMFSD PSD Botosani.

Comunicat de presa

.

5 thoughts on “1 iunie a fost sărbătorită în avans la sediul organizaţiei municipale de femei a PSD Botoşani

  1. Iniţiativa organizării acestui eveniment este lăudabilă,dar realizarea a lăsat mult de dorit.În primul rând locaţia nu a fost potrivită pentru o activitate cu copiii.În al doilea rând cei care au făcut jurizarea au uitat probabil că orice copil,indiferent din ce mediu provine, are nevoie de încurajare.Se puteau oferi şi alte diplome: pentru compoziţie, pentru originaliate etc. Toţi participanţii meritau o diplomă de participare pentru efortul depus, pentru a-i determina să mai participe şi cu alte ocazii.Nu s-au stabilit bine categoriile de vârstă. La ciclul primar se puteau face, respectând particularităţile de vârstă, două subgrupe: cl I-II şi cl. III-IV. Discursurile au fost laudative, dar nu atractive pentru copii.Copiii au nevoie de căldură sufletească, de încurajare,de corectitudine,de un mediu plăcut, mai ales în timpurile acestea când tânăra generaţie este atât de debusolată în privinţa valorilor.Copiii noştri , de 10-11 ani, veneau direct de la şcoală, cu ghiozdanele în spate, foarte curioşi şi dornici să participe la eveniment şi au fost foarte dezamăgiţi.Atunci când organizaţi evenimente pentru copii consultaţi oameni care au trăit alături şi împreună cu copiii şi ştiu ce îşi doresc aceştia.
    Florentina Dănilă, institutor-Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” Boroşani, 31 ani de muncă în această instituţie,gradul I, gradaţie de merit, sute de elevi formaţi şi sute de elevi practicanţi în cadrul Liceului Pedagogic
    Fac parte din învăţătorii care şi-au făcut din această meserie un crez în viaţă, în ciuda timpurilor şi culorilor politice. Mă revoltă superficialitate, improvizaţia şi lipsa de respect când este vorba despre copii.

    1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
      Sunt elev in clasa a 4-a B Step By Step la doamnele Danila Florentina si Chelariu Marilena.Am fost la aceasta festivitate de premiere unde,desi desenul meui era pus pe cel mai de sus rand nu am primit nici un premiu.Mai apoi acel clovn ce era mai mult de GRADINITA m-a umilit.A fost o festivitate prost organizata si data viitoare precis nu imi mai voi pierde timpul cu asemenea PORCARIE,timp in care as putea lucra suplimentar,as putea citi o carte ci nu a-l irosi pe PROSTII.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Am participat la aceasta festivitate de premiere si nu am primit nici un premiu desi desenul meu a fost pus la locul cel mai de sus.Clovnul care a fost acolo si-a batut joc de mine pentru ca m-a vazut mai mare.Eu sunt elev in clasa a 4-a B Step By Step la doamna Danila Florentina si ma consider un baiat putin mai mare nu un pitic de graninita.A fost o festivitate prost organizata.Nu mi-a placut de loc pentru ca a fost mai mult de gradinita.Data viitoare daca va fi la fel nu imi voi mai pierde timpul cu o prostie ca asta.

  3. Am participat la acest eveniment si nu mi-a placut.Eleva in clasa aIV-a B la liceul teoretic „N.Iorga”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *