Autorităţile judeţului mai speră că vor veni bani pentru construcţia vămii de la Rădăuţi Prut

Vama Radauti Prut
Construcţia unei vămi moderne la Rădăuţi Prut se lasă aşteptată

Punctul vamal provizoriu de la Rădăuţi Prut va fi dat în folosinţă gratuită Autorităţii Naţionale a Vămilor, Direcţia Regională de Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi. Proiectul de hotărâre privind realizarea transferului de pe domeniului public al judeţului va fi supus dezbaterii şi aprobării consilierilor judeţeni în şedinţa de Consiliu Judeţean de luni.

„”Acest lucru se va întâmpla până la finalizarea obiectivului nostru constând în materializarea cererii de finanţare pe care am depus-o în cadrul Programului Operaţional Comun, cerere la care nu am primit până în prezent un răspuns concret. Se menţin şansele ca să construim vamă la Rădăuţi Prut. În cazul în care vom ajunge în posesia fie a unei scrisori de admitere la finanţare, fie a unui refuz, vama la Radăuţi Prut tot trebuie făcută. În cazul unui accept vom parcurge paşii necesari pentru a accesa fondurile europene puse la dispoziţie în cadrul acestui program, în cazul unui refuz mă voi duce imediat la Guvern şi voi solicita fonduri pentru că în momentul acela nu va mai exista o altă alternativă decât sprijinul financiar de la Guvern„, a precizat Mihai Ţâbuleac, preşedintele CJ.

One thought on “Autorităţile judeţului mai speră că vor veni bani pentru construcţia vămii de la Rădăuţi Prut

  1. Oare cat va mai dura,jocul autoritatilor cu cetatenii ?Alesi pe criterii politice,una spun si alta fac !Credeti ca au vreun interes in modernizarea vamilor ?Nu categoric !Un exemplu in aceasta privinta,este si modernizarea punctului vamal Racovat-Pomarla ,care este inchis traficului de mai bine de un an de zile !Acolo nimeni nu mai lucreaza si nimeni nu stie cand va fi redeschis !Sa le fie rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *