Încă un bebeluş gigant adus pe lume la Maternitatea Botoşani

Val de bebeluşi gigant la Maternitatea Botoşani. O femeie din Curteşti a adus pe lume, joi, un bebeluş de 5.500 de grame. Micuţul a fost născut prin cezariană şi este al zecelea copil în familie. Medicii Maternităţii Botoşani spun că băieţelul este sănătos şi că mama acestuia se simte bine.

Naşterea a decurs bine. Copilul a fost născut prin cezariană şi este al zecelea. Din câte am înţeles şi ceilalţi copii de acasă sunt sănătoşi”, a precizat medicul Gladiola Ilcu, directorul medical al Maternităţii din Botoşani.

Mama împreună cu copilul vor fi externaţi luni. Medicii spitalului spun că anul acesta au înregistrat un val de copii născuţi cu greutate mare. Vineri, la Maternitate o altă mămică de 21 de ani a adus pe lume un băieţel de 4.500 grame. De asemenea, în urmă cu aproape două luni o altă femeie din comuna Albeşti a adus pe lume un băieţel de 5.550 grame.

Numai în acest an am avut vreo 10-11 naşteri cu copii mari. Este un val de nou născuţi cu greutate mare”, a precizat medicul Maria Olaru, managerul Maternităţii Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *