Primarul Flutur: Am primit o adresă scurtă de la domnul Macaleţi în care spunea că el, pe 1 iunie, colorează cu creta în parc

Primarul Catalin Flutur
Primarul Catalin Flutur

Primarul Cătălin Flutur a cerut partidelor politice, care organizează diverse acţiuni prin care se solicită şi avizul Primăriei să le realizeze, însă cu respectarea condiţiilor minime de organizare. Acesta a spus că o solicitare inedită a venit din partea PSD, cu prilejul marcării zilei copilului.

Am primit o adresă scurtă de la domnul Macaleţi în care spunea că el, pe 1 iunie, colorează cu creta în parc. Că organizaţia de tineret a PSD va face o acţiune. Bine. De acord. Nu ar fi nicio problemă. Orice acţiune a fost organizată de orice partid politic din Botoşani, de la pichetarea sediului PDL până la alte acţiuni… şi nu au primit aviz negativ„, a spus Flutur care a precizat că a dat avizul PSD, însă acţiunea propusă de această formaţiune politică în parc nu i s-a părut una normală.

Au primit un acord pentru că aşa este legal, dar un acord pe care nu l-au cerut de fapt. Pe adresa respectivă noi ne-am dat acordul, dar ei au cerut <sa coloram>”, a mai spus Flutur.

Acesta a anunţat că pe 1 iunie, organizaţia judeţeană de femei a PDL, dar şi Primăria Botoşani va oferi copiilor cadouri în Parcul Mihai Eminescu. Mai mult, pe 1 iunie copiii vor avea acces liber la locul de joacă amenajat în parcul Mihai Eminescu. Cadouri vor fi oferite de PDL copiilor şi la Dorohoi, precum şi într-o serie de localităţi din judeţ.

One thought on “Primarul Flutur: Am primit o adresă scurtă de la domnul Macaleţi în care spunea că el, pe 1 iunie, colorează cu creta în parc

  1. Domnule primar, esti neserios si te tii de glume. In campania electorala anterioara ai promis unui copil renovarea terenului de joaca de pe strada Luna. In perspectiva, ce mai promiti copiilor? Acel copil nu a uitat si a inteles ce fel de neom esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *