Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, spune că USL nu va obţine 80% la alegerile locale

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur
Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur

Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, Cătălin Flutur, a transmis adversarilor politici că se înşeală atunci când spun că vor avea 80% la alegerile locale, la Botoşani. Liderul PDL Botoşani a precizat că potrivit unor sondaje realizate de Antena 3 şi Realitatea TV, USL a scăzut în sondaje de la 67% la 50%.

Le spun de pe acum că se înşeală amarnic. Trebuie să-şi mai ajusteze procentele electorale, aşa cum procentele electorale ale dumnealor au fost ajustate şi de ultimele sondaje şi nu sondaje oarecare, ci vorbim de sondaje făcute chiar de Realitatea TV si Antena 3 care au dus USL, în sondajele dumnealor, de la 67 la 50%. Eu nu vorbesc de o creştere a sondajelor pentru PDL. Vorbesc de o scădere dramatică de la 67% la 50% şi asta o spun sondajele lor„, a spus Flutur.

Acesta consideră că principalul motiv pentru care USL a scăzut în sondaje este legat de faptul că cei din opoziţie nu au venit cu nicio propunere viabilă de program economic, de scoatere a României din situaţia grea în care se găseşte, ci doar au strigat în continuu sloganul: „Jos Băsescu! şi Jos PDL!”.

Românii nu aşteaptă aşa ceva. Românii aşteaptă un program viabil, ceva care să vină în favoarea lor, dar să fie şi realist. Am văzut tot felul de propuneri, neconcretizate nicăieri.”, a adăugat Flutur.

2 thoughts on “Preşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, spune că USL nu va obţine 80% la alegerile locale

  1. D-le presedinte al Org. Judetene PDL,pe nume de Catalin-Mugurel Flutur,simti cum iti fug pernele de sub fund (scaunul de boss al Primariei Botosani) si iti faci singur curaj,cica USL-ul ar avea mai putine procente in sondaj.Te asiguram ca ve-i pleca si cu 50%+1 voturi de partea USL.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    nici nu stii sa scrii mai psd-istule! Ve-i pleca se scrie vei pleca. Cu astia ca tine va scoate psd-ul tara din criza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *