Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost proiectat la sol de o autoutilitară

 Evenimentul rutier a avut loc joi, în oraşul Flămânzi. Constantin C. de 57 ani din municipiul Botoşani conducea o autoutilitară marca Volvo, din direcţia de mers  cartier Cordun către  cartier Flămânzi, pe strada 1907, iar în dreptul Şcolii nr. 1 din Cordun, în timp ce efectua manevra de depăşire a unui pieton în persoana minorului Gabriel C. din oraşul Flămânzi, ce tracta un cărucior metalic, în aceeaşi direcţie de mers cu cea a autoutilitarei, acesta din urmă s-a dezechilibrat impactându-se de partea lateral dreapta spate a autovehiculului, rezultând proiectarea lui la sol.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul de Pediatrie  Botoşani  fiind  internat pentru acordarea de îngrijiri şi tratament de specialitate. Constantin C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto este cercetat sub aspectul săvărşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

One thought on “Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost proiectat la sol de o autoutilitară

  1. care-i culpa? cel cu masina e vinovat ca circula pe carosabil iar cel care a cazut e vinovat ca nu avea ce cauta pe carosabil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *