Vicepreşedintele PSD Botoşani, Mihaela Huncă, critică descentralizarea în învăţământ şi programul „lapte şi corn”

Hunca Mihaela, PSD Botosani
Hunca Mihaela, PSD Botosani

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Mihaela Huncă, a criticat în cadrul unei conferinţă de presă modul de aplicare al programului guvernamental „lapte şi corn”. Mihaela Huncă susţine că pacheţelul guvermanental este oferit discriminatoriu copiilor de grădiniţă.

Este al doilea program pe care îl trag asupra aplicării discriminatorii a programului „lapte şi corn”. La grădiniţele cu program normal copiii primesc lapte şi corn, iar la grădiniţele cu program prelungit copii de aceeaşi vârstă nu primesc lapte şi corn. Mi se pare discriminatoriu, pentru că, dacă se aplică de la o anumită vârstă acest program, trebuie să intre toţi copiii care îndeplinesc condiţiile. Nu pot fi discriminaţi„, a spus vicepreşedintele PSD Botoşani.

Mihaela Huncă şi-a exprimat nemulţumirea şi faţă de modul cum s-a realizat descentralizarea în învăţământul preuniversitar. Ea spune că descentralizarea nu a însemnat decât desfiinţare de şcoli şi restructurare de posturi în sistem.

Nici nu s-a amintit măcar la titlul de strategie a autonomiei şcolii. Şcoala nu are autonomie, ori primul obiectiv în descentralizare era autonomia şcolii„, a adăugat Huncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *