Arest preventiv de 29 de zile pentru tânărul care s-a dat în spectacol în faţa Poliţiei

masina pe scuar
Maşina condusă de Bogdan Bălăucă s-a oprit pe scuarul de pe Octav Onicescu

Tânărul de 25 de ani, din Coşula, care în noaptea de marţi spre miercuri a urcat baut la volan, deşi avea permisul anulat si apoi a fugit de politisti, abandonandu-şi maşina pe scuarul de pe Octav Onicescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Magistraţii Judecătoriei Botoşani au decis joi eliberarea unui mandat de arest preventiv pentru 29 de zile pe numele lui Bogdan Bălăucă.

El se afla în perioada de încercare, după ce a fost condamnat, pe 17 martie, la un an închisoare cu suspendare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere cu permis necorespunzator categoriei şi fals privind identitatea.

Bălăucă a fost reţinut după ce în noaptea de 24 spre 25 mai a urcat la volanul unui Audi A4, deşi avea permisul suspendat. El a trecut prin faţa Poliţiei cu viteză, atrăgând atenţia unui echipaj, care a încercat să îl oprească. Tânărul a refuzat acest lucru şi a încercat să fugă. El a virat dreapta pe Octav Onicescu, însă a ajuns cu maşina pe scuar. Şoferul a abandonat maşina şi, împreună cu doi amici, care erau în autoturism, a fugit. Prins după mai bine de jumătate de oră, Bogdan Bălăucă a fost verificat cu etilotestul, care a indicat concentraţie de 0,30 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Tânărul care a fugit de poliţişti şi şi-a abandonat maşina pe scuarul de pe Octav Onicescu a fost reţinut de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *