Şcoala 12 Botoşani vrea să între în „Ţara lui Andrei”

elevi Scoala 12 BotosaniŞcoala cu clasele I-VIII Nr. 12 Botoşani participă la concursul naţional pe teme eco-civice Şcoala lui Andrei cu  proiectul „Parcul Prieteniei”, cu speranţa că va obţine finanţarea necesară din partea Petrom  pentru amenajarea în curtea şcolii a unui parc de relaxare şi petrecere a pauzelor şi a timpului din vacanţe-şccoală de vară. Echipa de proiect – „Mesagerii prieteniei”- formată din 5 cadre didactice şi 25 de elevi ai claselor I-IV este susţinută de Asociaţia Şcoala şi familia ai cărei membri s-au oferit voluntari în anul voluntariatului pentru amenajarea parcului. Prin această idee se doreşte:

-colaborarea şcoală – familie

– implicarea elevilor şi a părinţilor în acţiuni eco-civice

– responsabilizarea elevilor în vederea gestionării spaţiului şcolii

– determinarea elevilor să renunţe la calculator şi televizor şi să-şi petreacă timpul în aer liber, într-un cadru sigur practicând jocuri nonviolente, legând prietenii, relaxându-se

– îmbunătăţirea infrastructurii şcolii şi a imaginii comunităţii locale

Pentru reuşită se face apel în susţinerea proiectului prin voturi on-line până pe 9 iunie pe adresa  http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/parcul-prieteniei/. Echipa de proiect mulţumeşte anticipat celor care îi vor susţine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *