Moartea muncitorului de la abatorul Roma, anchetată de Inspectoratul Teritorial de Muncă

Potrivit unui comunicat de presă trimis de Inspectoratul Teritorial de Muncă, „ miercuri, la ora 7,00,  s-a înregistrat un eveniment in care a fost implicat Bîlbă Radu Florin, lucrător la S.C. DOLY COM S.R.L. Roma, în funcţia de fochist. A fost găsit decedat  în incinta staţiei de epurare a apelor uzate aparţinând abatorului din localitatea Roma, jud. Botoşani.

            În jurul orei 700, lucrătorul Apetroaie Constantin s-a deplasat la staţia de epurare unde l-a găsit pe Bîlbă Radu Florin căzut lângă rezervorul de clorură ferică a staţiei de epurare. În momentul producerii evenimentului Bîlbă Radu Florin efectua operaţia de alimentare a staţiei cu clorură ferică. Lucrătorul Bîlbă  Radu Florin era  în vârstă de 40 ani, era căsătorit, avea un copil în întreţinere, o vechime în câmpul muncii de 21 ani din care  la locul de muncă – 3 ani.

            Cercetarea evenimentului produs la S.C. DOLY COM S.R.L. Roma este efectuată de către inspectorii din cadrul Serviciului de Securitate şi Sănătate în Muncă„, se precizează în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *