VIDEO Tânăra din Botoșani care a ales să-și facă o carieră în marina militară. „Am avut emoții, dar m-am aruncat cu capul înainte”

O tânără din Botoșani a ales o carieră într-un domeniu care până nu demult era dedicat bărbaților. Karina Pâslariu, absolventă a Colegiului Național „A.T. Laurian” este studentă în anul IV la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța. Karina nu este doar un chip frumos, ci mult mai mult de atât. A învățat că pentru o carieră militară navală ai nevoie de perspicacitate, curaj, disciplină și devotament și nu regretă nicio secundă drumul pe care l-a ales.

De ce a decis să aleagă să studieze la Academia Navală? „Din curiozitate, din dorința de a urma ceva nou în fiecare zi, pentru o viață palpitantă, în același timp o viață care presupune organizare și puțină prestanță”, spune tânăra.

Recunoaște că a avut emoții la început, dar a avut curaj, așa cum spune tânăra că toți cei din armată trebuie să aibă.

„Am avut emoții, dar m-am aruncat cu capul înainte, așa cum se face în armată de obicei”, spune Karina.

Tânăra din Botoșani recomandă ca toate femeile care vor să îmbrățișeze o carieră într-un astfel de domeniu să nu stea pe gânduri. O școală militară le ajută din multe puncte de vedere inclusiv acestea devin „mai puternice, mai hotărâte și mai sigure pe noi”, spune Karina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *