Angajări la patru instituții publice din județul Botoșani. Ce se caută!

Patru instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Posturile sunt pentru persoane cu studii medii sau gimnaziale, dar și pentru persoane cu studii superioare.

Primăria Lozna organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de referent I – Serviciul de cultură din subordinea Consiliului Local. Vezi aici condițiile!

Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier juridic S, grad IA, la Compartimentul juridic. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt”, comuna Vorona, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: șofer microbuz școlar și îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu”, Flămânzi, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de: informatician; muncitor/fochist. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *