Firma HSR trece din nou la ridicarea maşinilor parcate ilegal pe domeniul public

Societatea comercială Hi Speed Recovery a reluat acţiunile de blocare şi ridicare a maşinilor parcate ilegal pe domeniul public, ca urmare a intrării în vigoare, începând de pe 15 mai, a noului regulament propus de Primărie şi aprobat de Consiliul Local. De asemenea, să săptămâna aceasta intră în vigoare şi noile tarife pentru blocare roţi, respectiv ridicare maşini.

A intrat în vigoare noul regulament cu modificarea şi a tarifelor. De acum, probabil, va începe şi ridicarea maşinilor. Va trebui să discutăm noile condiţii de aplicare a regulamentului cu cei de la HSR. Trebuie să vedem locaţia, dacă va începe să ridice maşinile, unde vor fi duse maşinile, cum or să procedeze„, a precizat viceprimarul Florin Ghiorghiţă

Principalele modificări aduse în regulamentului HSR vizează tarifele practicate de această societate dar și faptul că autoturismele nu vor mai putea fi ridicate decât în anumite condiții. Astfel, tariful pentru deblocarea roților este de 75 lei pentru autoturisme și platforme, 120 de lei pentru autoutilitare, microbuze și rulote, 300 de lei pentru autocare, camioane, tractoare, remorci și alte tipuri care depășesc masa maximă autorizată peste 5 tone și de 500 de lei pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 20 de tone. Tariful pentru ridicare, transport și depozitarea mașinilor ridicate este de 200 de lei, fără TVA.  De asemenea, dacă autovehiculul va staționa în parcul operatorului mai mult de 24 de ore se va plăti un tarif de depozitare de 30 de lei, fără TVA, pe zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *