Primăria comunei Mihai Eminescu a primit undă verde de la Ministerul Finanţelor pentru creditul bancar de 5,3 milioane lei

Verginel Gireada, primarul comunei Mihai Eminescu

Ministerul Finanţelor Publice şi-a dat acceptul în privinţa împrumutului de 53 miliarde lei vechi pe care comuna Mihai Eminescu doreşte să-l ia de la bacă pentru investiţii. Primarul Verginel Gireadă a declarat că cele acel credit de 53 de miliarde va fi folosit pentru asfaltare drumuri săteşti şi alimentare cu apă în localităţile Cucorăni, Ipoteşti, Cătămărăşti Deal şi Cătămărăşti Vale.

Miercuri, în comisia de la Finanţe ne-a fost aprobată linia de creditare de 53 miliarde lei. Investiţia totală la alimentarea cu apă va fi de 80 miliarde lei, iar pentru asflatarea drumurilor săteşti parţial vom folosi din credit şi parţial din venituri proprii. Va fi modernizat în special Cătămărăşti Deal în proporţie de 80% cu tot ce înseamnă drumuri săteştie. Drumurile vor fi asfaltate„, a precizat Verginel Gireadă.

Potrivit primarului comunei Mihai Eminescu, vor fi asfaltaţi 6 kilometri de drum sătesc şi realizaţi 20 kilometri de reţea de apă. Împrumutul este de la BCR, pentru o perioadă de 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *