Cătălin Flutur: Sigur voi candida la alegerile de anul viitor, dar nu ştiu unde

Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur
Presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur

Organizaţia judeţeană a PDL îşi va desemna candidaţii la alegerile locale de anul viitor la începutul anului viitor. Cel puţin asta susţine Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani. Acesta a precizat că nici el nu ştie în acest moment pe ce funcţie va candida. Flutur a mai spus că în cazul în care vor fi mai mulţi candidaţi pe o funcţie şi PDL va apela la sondajul de opinie în vederea desemnarea celui mai bun.

Vom face şi noi un sondaj acolo unde nu ne este foarte clar cine va candida. Sunt unele locaţii unde ne este clar. Un primar bun în funcţie la judeţ, dacă doreşte să candideze în continuare nu o să ne mai punem problema să mai căutăm pe cineva. Până în luna februarie a anului viitor vom desemna şi noi candidaţii. Vom face un sondaj la începutul anului. Noi nu am decis încă candidaturi. Pentru noi, ni se pare prematur să discutăm lucrul acesta. Sigur voi candida, dar nu ştiu unde. Sunt mai multe opţiuni până la urma urmei. Poţi să iei varianta Consiliului Judeţean, a Parlamentului, a Primăriei Botoşani. Partidul va decide„, a spus Cătălin Flutur.

2 thoughts on “Cătălin Flutur: Sigur voi candida la alegerile de anul viitor, dar nu ştiu unde

  1. Cine te mai alege, dupa masacrul canin? Vei ramane in istorie, ASA NU!Mai bine renunta si zboara din peisaj….

  2. Pai nu ne-ai furat destul ? Vrei sa mai pavezi si blocurile ? Si asa avem troturare care nu duc nicaieri, un praf peste norma admisa, copaci taiati fara aprobari si fara acte caini ucis ilegal ( Parca suntem in Congo ) avem un Victor Construct care se face ca lucreaza tot orasul dar de fapt nu face nimic – oare nu putem sesiza OLaf-ul pt deturnare de fonduri europene ? Sau poa Domnul Primar vrea sa mai indatoreze Botosaniul cu inca 20 milioane de euro ca si asa platim destul la taxe si impozite. SA-TI FIE RUSINE !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *