Firma care sprijină cu 10.000 de lei familia botoșăneanului ucis în accidentul rutier de la Iași

Familia botoșăneanului ucis, în noaptea de joi spre vineri, în accidentul rutier de la Iași a primit un sprijin financiar din partea societății comerciale Citadin SA, firmă la care acesta era angajat.  Societatea aflată în subordinea Consiliului Local a alocat câte 10.000 de lei familiilor celor patru victime ale accidentului produs de o tânără de 39 de ani aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Ion Cojocaru avea 54 de ani și era angajat al firmei Citadin SA de 20 de ani. În noaptea de joi spre vineri se afla la serviciu, pentru a face alături de colegii săi niște lucrări de asfaltare, în cartierul Păcurari. O mașină a intrat în grupul de opt muncitori, provocând moartea a patru dintre ei și rănirea celorlalți patru.

Printre cei care au murit la fața locului se află și botoșăneanul Ion Cojocaru, originar din localitatea Buimăceni din comuna Albești.

 

Trist! Botoșăneanul mort în accidentul produs de o șoferiță băută avea doi copii și patru nepoți. „Inconștiența unei criminale, suferința a 4 oameni nevinovați care au murit din cauza ei”

 

Tragedie! Un bărbat din Botoșani, mort într-un grav accident rutier. Încă trei persoane și-au pierdut viața

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *