Efectele întreruperii apei reci încă se resimt: În zonele înalte furnizarea apei nu a fost reluată

Locuitorii din mai multe cartiere situate în zonele înalte ale municipiului Botoşani, în special cei care locuiesc la etajele superioare, nu au încă apă rece sau nu au presiune la apă. Problemele apar şi în Primăverii, dar şi în zona centrală, străzile Marchian şi Unirii.

Nu am apă de joi de pe la ora 19. Acum este duminica, 08 mai-ora 00.30. Nu am reușit să strâng apă tot din cauza furnizorului deoarece, conform comunicatului de presa al S.C. Nova Apaserv S.A. furnizarea apei reci trebuia sa fie intrerupta vineri la ora 8. Dar nu, în Botoșani-România, o companie care oferă servicii publice nu reușește să ducă ceva până la bun sfârșit dacă nu se face și de cacao„, se plânge unul dintre cititorii BotosaniNews.

Situaţia este recunoscută şi de oficialii societăţii Nova Apaserv, care pun totul pe seama problemei aerisirii conductelor.

Nova Apaserv a oprit livrarea apei în anumite zone încă de joi seară. Măsura a fost luată după ce firma Passavant Roediger, contractorul care execută în cadrul programului ISPA reabilitarea stațiilor de tratare Bucecea și Cătămărăști, a solicitat oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani în perioada 06- 07 mai 2011, în vederea efectuării unor lucrări în cadrul celor două stații

Când se goleşte tot sistemul, se încarcă foarte greu. Au rămas zonele înalte, dar sper ca până în această seară, la ora 19.00, să aibă toată lumea şi să nu mai fie probleme„, a declarat directorul Marcel Georgescu.

El susţine că echipele societăţii lucrează continuu, mai ales că, după încărcarea cu apă a conductelor, a apărut o avarie în curtea E.On Moldova, în zona Gării.

2 thoughts on “Efectele întreruperii apei reci încă se resimt: În zonele înalte furnizarea apei nu a fost reluată

  1. Crucea mamii voastre de tampiti care v-o facut, cu Raj Apa cu tot.
    e a treia zi fara apa.
    Eu v-as pune sa stati trei zile intr-o buda in care nu curge apa.
    Vreti sa fim intelegatori, pentru ce? pentru ca va bateti joc de noi. sa am respect pentru voi? Nu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *