Consultanţă juridică pentru pensionarii care au probleme cu statul român

FACIAS la SJP Botosani
juirstul Constantin Chiriă, directorul FACIAS, Oana Florea, şi preşedintele SJP, Maria Paraschiv

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a încheiat pe 5 mai a.c., un protocol de colaborare cu Sindicatul Judeţean al Pensionarilor Botoşani,în urma căruia cetăţenii pot beneficia de serviciile gratuite de consiliere juridică. Consultanţa va fi asigurată de juristul Sindicatului Judeţean al Pensionarilor, Constantin Chirilă, cu sprijin de specialitate FACIAS.

În ultimii ani, problemele pensionarilor s-au înmulţit şi trebuie să se adreseze justiţiei. Nu toţi ştiu unde să se adreseze, cum trebuie să facă documentele şi atunci ar trebui să se adreseze avocaţilor, dar asta implică cheltuieli. Noi am apelat la FACIAS, aşa cum au făcut-o şi alte organizaţii din ţară”, a spus Maria Parschiv, preşedintele Sindicatului Judeţean al Pensionarilor.

FACIAS şi Sindicatul Pensionarilor Botoşani vor acţiona în vederea promovării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, în general, şi ale pensionarilor, în special.

În ultimii doi ani, din cauza ordonanţelor şi a hotărârilor de guvern pe care le numim noi halucinante, problemele cetăţenilor a crescut, problematica este diversă şi atunci am simţit nevoia să ne repartizăm şi în teritoriul, astfel încât cetăţenii care au probleme juridice, în principal din cauza autorităţii statului, se pot  adresa la sediul sindicatului pentru a beneficia de consultanţă juridică gratuită„, a afirmat directorul executiv FACIAS, Oana Florea.

Începând de săptămâna viitoare, persoanele interesate de serviciile gratuite de consiliere juridică oferite de FACIAS, prin reprezentanţii locali, se pot prezenta la sediul Sindicatului din Botoşani,strada Mioriţa nr. 10.

One thought on “Consultanţă juridică pentru pensionarii care au probleme cu statul român

  1. Dragi pensionari, dacă îndrăzniți să mergeți la sediul FACIAS, pășiți pe vărfuri ca să nu o tulburați pe doamna director Oana Florea și mai ales, nu închideți ușa în urma dumneavoastră ca să o puteți șterge rapid în cazul în care individa se află iar într-una din crizele ei de isterie care sunt imprevizibile. In rest, stați liniștiți să nu vor face absolut nimic pentru a vă ajuta așa că, cel mai sigur este să luați calea bisericii și rugați-vă la Bunul Dumnezeu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *