Furnizarea apei a fost reluată: Unele cartiere nu au încă apă la robinet

Operatorul de apă, societatea Nova Apa Serv a reluat furnizarea apei, sâmbătă, la primele ore ale dimineţii. Totuşi, în unele cartiere din oraş, mai ales la etajele superioare, populaţia nu avea încă apă. Nova Apaserv a oprit livrarea apei în anumite zone încă de joi seară. Măsura a fost luată după ce firma Passavant Roediger, contractorul care execută în cadrul programului ISPA reabilitarea stațiilor de tratare Bucecea și Cătămărăști, a solicitat oprirea generală a sistemului de alimentare cu apă Bucecea – Dorohoi – Botoșani în perioada 06- 07 mai 2011, în vederea efectuării unor lucrări în cadrul celor două stații.

2 thoughts on “Furnizarea apei a fost reluată: Unele cartiere nu au încă apă la robinet

  1. CE INSEAMNA NU AU INCA???? E 7 MAI,ORA 21:52 SI NU AVEM APA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNDE SA-I RECLAMAM PE NEMERNICII ASTIA???

  2. Nu am apă de joi de pe la ora 19. (Acum este duminica, 08 mai-ora 00.30) Nu am reușit să strâng apă tot din cauza furnizorului deoarece, conform comunicatului de presa al S.C. Nova Apaserv S.A. furnizarea apei reci trebuia sa fie intrerupta vineri la ora 8. Dar nu, în Botoșani-România, o companie care oferă servicii publice nu reușește să ducă ceva până la bun sfârșit dacă nu se face și de cacao. Sunt sigur ca ei au stiut ca apa va fi intrerupta mai devreme si se va relua furnizarea mai tarziu in unele cartiere, dar au comunicat niste date care, în opinia lor nu sunau chiar atât de rău. Adică trei zile fără apă. Aștept (probabil în zadar) scuze publice din partea S.C. Apa Novaserv S.A., față de toți cetățenii județului Botoșani afectați de această dezinformare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *