Poliţiştii, pe urmele unui tânăr dispărut în urmă cu 13 ani

Dorin Nichita-persoana disparuta
Dorin Nichita-persoana disparuta

Poliţiştii caută un bărbat în vârstă de 27 ani, dispărut de la domiciliu în urmă cu mai bine de 13 ani. Întrucât familia a reclamat dispariţia abia în luna decembrie 2010, specialiştii criminalişti, prin procedeul  îmbătrânirii faciale digitale, au realizat o fotografie cu semnalmentele probabile actuale ale bărbatului dispărut.

 La data de 14 decembrie 2010 lucrătorii Poliţiei oraşului Săveni, judeţul Botoşani, au fost sesizaţi de către Nichita Ştefania, din aceeaşi localitate, despre faptul că în ziua de 18 februarie 1998, fiul ei NICHITA DORIN ( pe atunci în vârstă de 14 ani ) a plecat de la şcoala generală din localitate, unde era elev, în loc necunoscut şi nu a mai revenit până în prezent. 

Cel în cauză pleca frecvent de la domiciliu, însă de fiecare dată revenea după cel mult o zi. În cele din urmă, după plecarea din 18.02.1998, nu s-a mai întors şi nici nu a mai dat vreun semn de viaţă.

 

Semnalmentele la data dispariţiei : înălţime 1.40-1,50m , aproxiamtiv 45 kg, păr blod, tuns scurt, ochi căprui, faţa rotundă (cu pistrui), buze groase, ten deschis la culoare.

Semne particulare: o cicatrice de cca 2 cm deasupra arcadei ochiului stâng. 

Oricine poate furniza relaţii cu privire la acest tânăr este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *