Un tânăr de 18 ani a intrat cu maşina într-o căruţă

Evenimentul rutier a avut loc marţi, 3 mai, în localitatea Tudora. În timp ce conducea autoturismul Opel Astra  pe DC 55, pe raza comunei Tudora, Cirprian Cosmin C. de  18 ani, din satul şi comuna Tudora, ajungând pe un sector de drum ce urma o curbă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil acoperit cu pietriş, pierde controlul volanului, autoturismul intrând în coliziune cu vehiculul cu tracţiune animală condus regulamentar din sens opus de P. Vasile de 69 ani, din comuna Tudora. În urma producerii evenimentului nu au rezultat victime omeneşti.

          Conducătorul auto, cât şi conducătorul vehiculului cu tracţiune animală au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,67mg/l alcool pur în aerul expirat şi respectiv 0,00 mg/l, fiindu-le recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Până la sosirea echipei operative la faţa locului, conducătorul auto a fost agresat, în urma unui conflict spontan, de către căruţaş. Tânărul a declarat că îşi rezervă dreptul de a depune plângere pentru lovire. Acesta este cercetat pentru conducere pe drumurile publice au unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală admisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *