Ovidiu Mimor: Nu spitalul va suferi, ci oamenii vor suferi

Managerul Spitalului Judetean "Mavromati", Ovidiu Mimor
Managerul Spitalului Judetean "Mavromati", Ovidiu Mimor

Managerul Spitalului Judeţean Mavromati, Ovidiu Mimor, susţine că decizia de marţi consilierilor judeţeni de a respinge comasarea spitalelor va produce efecte grave asupra spitalelor, dar şi asupra populaţiei.

Nu comentez decizia luată de consilierii judeţeni. Ei au responsabilitatea, iar publicul este cel care va comenta. Nu este o decizie proastă, pentru că proastă este un cuvânt fin. Nu spitalul va suferi, ci oamenii vor suferi, pentru că Spitalul Judeţean nu se va încadra în nicio clasificare şi toţi bolnavii se vor adresa la alte spitale”, care susţine că de la 15 mai spitalele ar putea rămâne fără finanţare. .

One thought on “Ovidiu Mimor: Nu spitalul va suferi, ci oamenii vor suferi

  1. Sigur ca da pedelistiilor…….este in interesul bolnavilor si al cetatenilor sa fie desfiintate o gramada de spitale din judet si comasate. Pt ce comasate???? Ca sa faca afaceri cu aprovizionarea spitalului un singur director manager pedelist, cumva ???????!!! Nu va saturati de goana dupa contracte de asfaltari, montaj de burduri si pavele in oras?? Aveti nevoie de bani la campanie electorala…acolo sunt bani???? acolo nu este risipa si investitie deficitara???? Asta de ce nu o spuneti???? Cica s/a votat politic…..pai dar voi ce faceti ma??? Vreti comasare care presupune restructurare de personal si taieri salariale; voua nu va pasa pt. ca aveti vile si averi nejustificate; stiu si va cred, dar cum puteti justifica averea si vilele si masinile cu un biet salariu de functionar bublic????????????????????????????? COMASAREA spitalelor este o manevra politica prin care se urmareste un control total al unui reprezentant PDL ce va fi pus pe tronul de director mamager…..de aici el va dicta contractele, aprovizionarea partinitoare, finantarile spitalului si va taia si spanzura cum vrea PDL ul !!!! ASta este comasarea spitalelor! Sunt pretexte pentru ca actuala putere sa poata instala un control total pe toate sectoarele. Deci este in interesul oamenilor din Truseti, Saveni etc sa nu aiba spitale???? Este in interesul cetatenilor si bolnavilor de la spitalul de Psihiatrie sau Maternitate sa fi desfiintati ca spital si transformati in sectie cu personal redus si paturi reduse numeric???? Sigur ca cei care conduc prostimea cu dosul cocotat in jeepane de lux si cu burti umflate, cu contracte pe banii statului si cu vilane de lux, nu pot lucra decat in interesul lui BOc si Base pt ca ei au de ROS UN ciolan! trAGETI TARE baieti cat mai stati la putere si nenorociti mii de vieti pt. egoismul vostru…..DAR VA dorim si blestemam, SA VA AJUNGA JUDECATA LUI DUMNEZEU! Praf si pulbere sa se aleaga de viata voastra si copii, si nepotii vostri. Srigatul saracilor, al vaduvelor, orfanilor, batranilor si celor condamnati la suferinta si saracie de voi sa strapunga urechile LUi Dumnezeu si sa va judece cu DREPTATEA Lui , ipocritilor!!!!; sa DEA DUMNEZEU SA va cheltuiti averea spurcata pe tratarea bolilor fara de leac si a cancerului care vi / l va da Dumnezeu, pt. ca lacrimile suferintei poporului vor ajunge in fata Lui Dumnezeu! Ajunge ipocritilor! Numai Dumnezeu o sa va vina de hac la toti! NU va credeti zei!!! Este timp pentru toate! Vai si amar de ziua in care o veni dreptatea de sus de la Dumnezeu !! Cine se simte curat in constiinta nu are de ce sa se supere daca va citi acest blestem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *