Tănâră de 22 de ani lovită în plină stradă cu pumnii şi picioarele de fostul iubit

O tânără de 22 de ani s-a ales cu leziuni la nivelul feţei după ce a fost lovită de fostul iubit. Marţi, în jurul orei 09.00, dispecerul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, a primit un apel 112, prin care o persoană a anunţat că o tânără este bruscată şi lovită de un bărbat, în apropierea unei grădiniţe, de pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu. Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi din cadrul  I.J.J. Botoşani care l-a identificat pe agresor în persoana numitului Alin Dracinschi, de 23 ani, din Botoşani, cât şi persoana agresată, A.G. de  22 ani.

Fata, care avea leziuni la nivelul feţei, a povestit jandarmilor că a fost lovită cu pumnii şi picioarele de către Alin Dracinschi, motivul fiind faptul că, aceasta ar fi pus capăt cu ceva timp în urmă la  relaţia de prietenie pe care a avut-o cu agresorul.

Cei doi au fost conduşi la sediul Jandarmeriei, iar în urma cercetărilor efectuate jandarmii i-au întocmit lui Alin Dracinschi, dosar cu acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de ,, lovire sau alte violenţe”, infracţiune prevăzută de art.180, din Codul Penal.

Dosarul cu acte premergătoare a fost înaintat spre soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *