Managerii spitalelor din subordinea CJ, chemaţi în faţa comisiilor de specialitate să îşi spună părerea vizavi de comasarea spitalelor

Consiliul JudeteanDiscuţii între managerii spitalelor din judeţul Botoşani şi comisiile de specialitate din cadrul Consiliului Judeţean. Managerii spitalelor aflate în subordinea Consiliului Judeţean au fost chemaţi, luni, să îşi spună punctul de vedere în faţa comisiilor din cadrul Consiliului Judeţean, vizavi de preluarea de către Spitalul Judeţean a mai multor spitale, pentru ca acesta să poată fi clasificat în categoria a IIIa. Asta pentru ca marţi, în şedinţa extraordinară de Consiliu Judeţean, consilierii judeţeni să poată să decidă asupra votului.

Am fost chemaţi şi de către o comisie luni dimineaţă şi de alta după amiază. S-au purtat discuţii, iar noi ne-am menţinut punctul de vedere„, a spus medicul Livia Mihalache, managerul Spitalului de Copii.

Reprezentanţii Spitalului de Copii, ai Spitalului de Psihiatrie, Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie, dar şi ai Spitalului de Pneumoftiziologie se împotrivesc măsurii de trecere a acestor unităţi la Spitalul Judeţean. De partea cealaltă, autorităţile judeţului, dar şi autorităţile sanitare s-au declarat pentru această comasare. Consilierii judeţeni se vor întruni, din nou, marţi în şedinţă pentru a stabili dacă aceste spitale vor fi sau nu transferate către Spitalul Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *