Așa arată casa în care va locui mama cu cinci copii din Botoșani, alungată de bărbat. Un parlamentar i-a promis că o cumpără

Mariana, mama cu cinci copii din satul Baranca, comuna Hudești, care a fost alungată de bărbat, va locui într-o casă în localitatea Alba. Parlamentarul George Simion i-a promis că o va ajuta să achiziționeze această locuință, iar duminică au mers să dea un avans.

Potrivit unor surse, locuința ar costa peste 7.000 de euro, iar inițial o asociație din Botoșani a negociat pentru a o cumpăra pentru femeia lăsată pe drumuri, însă după apariția parlamentarului, aceasta s-a retras.

Femeia, din satul Baranca- Hudești,  a ajuns la mila vecinilor, care o mai ajută uneori. Durerea femeii este cu atât mai mare cu cât este responsabilă pentru cei cinci copilași ai ei și nu știe încotro să apuce, de unde să le ofere mâncare ori un acoperiș deasupra capului.

„Pur și simplu, după ani de conviețuire, concubinul m-a dat afară din casă în plină iarnă. Soțul meu a decedat cu mult timp în urmă și am rămas cu patru copii. L-am cunoscut pe acest bărbat, mi-a acceptat copiii și eu i-am îngrijit pe ai lui cu multă dragoste. Împreuna avem un copil, acum are 4 ani, iar dupa cinci ani de conviețuire împreună s-a decis să mă alunge. Sunt distrusă, plâng întruna, nu am unde sta, și nu îmi doresc decât o cameră. Vă rog să mă ajutați”, era strigătul disperat al Marianei.

Un deputat își donează salariul pe o lună pentru a o ajuta pe femeia din Botoșani, lăsată de bărbat pe drumuri cu cinci copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *