Un tânăr fără permis a lovit cinci maşini în faţa bazarului

Un tânăr de 20 de ani, care nu posedă permis de conducere, a lovit, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai, patru maşini parcate pe strada Dimitrie Negreanu din municipiul Botoşani, în apropierea bazarului. Alexandru Mihai Onuţu conducea maşina la rugămintea unei cunoştinţe, care a băut şi care a refuzat să urce la volan.

Poliţiştii au identificat patru autoturisme avariate, care se aflau staţionate, precum şi un al cincilea autoturism, marca Volkswagen Golf, implicat în producerea evenimentului, aparţinînd lui Daniel Ciprian A , de 19 ani, din comuna Suliţa, judeţul Botoşani„, susţin poliţiştii.

Deplasându-se pe Calea Naţională din direcţia strada Petru Rareş către strada Ion Pillat, la efectuarea virajului la dreapta pe strada Dimitrie Negreanu, şoferul pierde controlul volanului şi impactează autoturismele menţionate, fără a fi înregistrate  victime omeneşti. După coliziune, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului. Acesta a declarat că a părăsit locul accidentului motivat de faptul ca nu deţine permis de conducere.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere şi  părăsirea locului accidentului, dacă accidentul s-a produs ca urmare a  unei  infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei , cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *