Theodor Paleologu: Sper ca măcar câţiva din cei 27 de delegaţi din Botoşani să se milostivească şi să-mi dea votul lor

Candidatul la funcţia de preşedinte al PDL, deputatul Theodor Paleologu, a prezentat, vineri după-amiază, în spatele uşilor închise, moţiunea proprie pentru preşedinţia partidului. El s-a întâlnit în sala de marmură a Teatrului Mihai Eminescu cu membrii Colegiului Director al PDL.

Cred că organizaţia Botoşani va alege, aşa cum reieşea din discuţii, să susţină toate cele trei moţiuni. Apoi, votul este o altă socoteală. Votul de pe 14 mai. În ceea ce priveşte atmosfera din timpul discuţiilor, cred că a fost extrem de plăcută. Într-adevăr, au fost multe întrebări. A fost o atmosferă plină de simpatie şi umor. Sper ca măcar câţiva din cei 27 de delegaţi din Botoşani să se milostivească şi să-mi dea votul lor. Trei-patru, cinci poate, poate chiar mai mulţi„, a spus Paleologu la conferinţa de presă de după prezentarea moţiunii

Theodor Paleologu- Catalin Flutur
Catalin Flutur- Theodor Paleologu

.

Fostul ministru al Culturii susţine că este ataşat de Botoşani şi de Moldova.

„Sunt născut în exil. Sunt născut la Bucureşti din părinţi trei sferturi moldoveni. Şi copilăria tatălui meu este mult legată de Botoşani, de judeţul Botoşani„, a afirmat Paleologu.

El a subliniat că punctul forte al său în faţa contracandidaţilor este acela că ar putea reuni, în jurul său, ideile liberale şi oamenii cu astfel de idei.

„Cred că pot aduce valoare adăugată pentru a recupera un anumit electorat liberal care s-a îndepărtat de noi, care s-a îndepărtat de PDL, care este dezamăgit de conflictul dintre PDL şi PNL şi cred că sunt foarte credibil pentru acest electoral, pentru a-l readuce către PDL, cel puţin parţial. Politica mea este o politică a mâinii întinse către PNL, a unei mâini fraterne, calde, sincere şi, chiar dacă din când în când mai iau palme peste mână, cum mi s-a întâmplat de câteva ori în raporturi cu colegii PNL-işti mai puţin politicoşi, cred că trebuie continuat pe această linie„, a adăugat Paleologu.

One thought on “Theodor Paleologu: Sper ca măcar câţiva din cei 27 de delegaţi din Botoşani să se milostivească şi să-mi dea votul lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *