Consilierul local Gheorghe Vâzdoagă: Mi se pare că subvenţia acordată la Modern Calor creşte vertiginos

Gheorghe Vazdoaga, consilier local PSD
Gheorghe Vazdoaga, consilier local PSD

Consilierul local al PSD, Gheorghe Vâzdoagă, şi-a exprimat nemulţumirea, în cadrul şedinţei de Consiliu Local, faţă de faptul că subvenţia acordată societăţii de termoficare Modern Calor creşte de la an la an. El spune că numai în acest an subvenţia care va fi dată de Consiliu Local societăţii Modern Calor va depăşi 15,6 milioane lei.

Mi se pare că subvenţia acordată la Modern Calor creşte vertiginos. M-am uitat şi eu pe arhiva mea şi în 2007, de exemplu, noi subvenţionam 10% din preţul de producţie şi atenţie, preţul aprobat de ANRSC, nu preţul de producţie real. Acum, subvenţionăm 42, 52% din preţul real de producţie. Totul se roteşte în jurul a Modern Calor„, a precizat Vâzdoagă.

De altfel, în şedinţa de Consiliu local de vineri au fost alocate 1,2 milioane lei către Modern Calor pentru subvenţie în vederea acoperirii diferenţelor de preţ şi tarif la energia termică produsă şi livrată populaţiei.

De altfel, consilierul local al PSD nu a votat nici proiectul de hotărâre privind micşorarea prețului de facturare al unei gigacalorii de la 183,5 la 180 de lei.

Reducerea este de 3 lei. Scăderea este relativă şi nu pot să mă păcălească ei. Nu am căzut în capcana lor„, a mai spus Vâzdoagă.

One thought on “Consilierul local Gheorghe Vâzdoagă: Mi se pare că subvenţia acordată la Modern Calor creşte vertiginos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *