Ambasadorul SUA la Bucureşti: Dacă locuiţi în această parte a ţării şi nu cunoaşteţi niciun Flutur, înseamnă că nu cunoaşteţi nicio persoană

Catalin Flutur si Mark Gitenstein
Catalin Flutur si Mark Gitenstein

Şeful diplomaţiei americane în România, Merk Gitenstein, a mulţumit, joi, primarului de Botoşani, Cătălin Flutur, pentru sprijinul acordat organizaţiilor de voluntari.

În cadrul unei ceremonii organizată pentru a sărbători 20 de ani de prezenţă a Voluntarilor Păcii în România şi a 10 de ani de prezenţă a voluntarilor americani în Botosani, Gitenstei şi Flutur au semnat, împreună, pe zidul sudic al Stadionului din Botoşani, de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Aş vrea să recunosc meritele domnului primar Flutur, unul dintre numeroşii membri ai familiei Flutur.  Dacă locuiţi în această parte a ţării şi nu cunoaşteţi niciun Flutur, înseamnă că nu cunoaşteţi nicio persoană”, a spus ambasadorul american„, a spus ambasadorul american.

semnatura Mark Gitenstein
Mark Gitenstein semnânmd pe peretele Stadionului Municipal Botoşani

Ambasadorul SUA a vizitat joi Sinagoga, Cimitirul Evreiesc, dar şi Biblioteca Judeţeană. Joi seară, acesta urmează să participe la un concert de muzică populară cu orchestra Rapsozii Botoşanilor şi Formaţia de dansuri Mărgineanca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *