FOTO O cunoscută bancă din România și-a redeschis sediul din Botoșani

O cunoscută bancă din România și-a redeschis, de luni, sediul din municipiul Botoșani. Este vorba de ING Bank, care are sediul pe strada Marchian, nr. 2, în spațiul fostului dealer de automobile Xandor. Banca funcționează cu o zonă de self banking, unde sunt ATM-urile și celelalte automate bancare, dar și cu o zonă de consultanță bancară cu specialiști ai ING.

„Confirmam ca de azi am relocat si reamenajat locația ING Botosani Marchian. Aceasta va deservi atat clientii din Botoșani, dar și clientii arondati la ING Office Suceava – Nordic”, a declarat, pentru BotosaniNews, purtătorul de cuvânt al ING Bank, Silvia Jalea.

În aprilie 2017, ING Bank și-a notificat clienții cu privire la decizia de a închide banca începând din luna mai a acelui an și de a transfera portofoliul de clienți la Suceava. În toată această perioadă, în Botoșani a funcționat doar rețeaua de ATM-uri.

Potrivit site-ului oficial al băncii, ING Bank este prima instituție financiară internațională care a deschis o sucursală în România după 1989, în prezent deținând o poziție solidă pe piața locală.

S-a lansat in 1994, ca bancă de nișă, de Corporate și Investment Banking, dar s-a dezvoltat într-un ritm susținut, prin creștere organică, iar astăzi este o bancă universală care oferă o paleta completă de produse și servicii tuturor categoriilor de clienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *