O tânără afaceristă din Botoșani a participat la Master Chef și a reușit să îi impresioneze pe cei trei bucătari cu preparatul său. Niculina Scripcar are 34 de ani și este antreprenor. Deține o fabrică de blănuri și este imaginea propriului brand. De mică i-a plăcut să se învârtă prin bucătărie, învățând rețete de la mama ei. Acum încearcă să gătească și ceva mai sofisticat, nu doar mâncăruri tradiționale.
La MasterChef, ea a pregătit un preparat inspirat din bucătăria italiană, de la bucătari cu Michelin – „Home made ravioli, umplut cu gălbenuș de ou și bottarga”. Chefii au rămas plăcut impresionați de rețeta pregătită de Nicolle și au avut numai cuvinte de laudă:
„Rari bucătari sunt în țară care să gătească ravioli cum ai făcut tu. Vreau să te felicit”.
Niculina este imaginea fabricii de blănuri de 17 ani, iar timp de șase ani a avut o firmă de construcții. Tânăra a apărut în trecut și la Acces Direct, dar și la emisiunea Te pui cu blondele.