Cosmin Agache şi Ştefan Florescu, botoşănenii care au ajuns în finala „Românii au talent”, felicitaţi de prefectul Cristian Roman

prefectul Cristian Roman cu finalistii de la Romanii au talent- Ştefan Florescu (stânga) şi Cosmin Agache
prefectul Cristian Roman cu finalistii de la Romanii au talent- Ştefan Florescu (stânga) şi Cosmin Agache

Prefectul judeţului Botoşani a ţinut să-i felicite, joi, pe cei doi botoşăneni care au ajuns în finala „Românii au talent” şi să le ureze totodată succes la următoarea competiţie. Prefectul Cristian Roman le-a înmânat acestora şi câte un plic cu bani. Cei doi adolescenţi au fost însoţiţi la Instituţia Prefectului de părinţi.

Astăzi, a fost zi de salariu la noi, la Prefectură, şi vreau să vă ajut, să vă mulţumesc şi să vă încurajez pentru că, sincer, ne-aţi dovedit şi voi că judeţul acesta este un izvor nesecat şi de talent, şi de inteligenţă, dacă vorbim de copiii care se bat pentru judeţul acesta. Şi acum avem un elev din Botoşani la o olimpiadă internaţională, sunt şi mari sportivi s.a”, a precizat prefectul Cristian Roman.

Prefectul le-a spus celor doi că va suna de pe telefoanele personale pentru a le dat votul şi a făcut totodată un apel şi la botoşăneni să-i urmeze exemplul. Cosmin Agache şi Ştefan Florescu au făcut şi în faţa prefectului o mică demonstraţie înainte de a pleca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *