Preşedintele Consiliului Judeţean, Mihai Ţâbuleac ţine audienţe în judeţ

Mihai Tibuleac, presedintele CJ
Mihai Tibuleac, presedintele CJ

Preşedintele Consiliului Judeţean a început această activitate în teritoriu în urmă cu trei săptămâni şi speră ca până la sfârşitul anului să cuprindă toate localităţile din judeţul Botoşani. Ţâbuleac consideră că în acest fel poate fi mai aproape de cetăţeni, cărora doreşte să le cunoască problemele.

Am declanşat o procedură de audienţe la faţa locului. Nu aşteptăm să vină cetăţenii aici, în Palatul administrativ, să ne bată la uşă. Săptămânal, în medie două localităţi le rezolvăm mergând în teren. Iniţiativa ne aparţine. Am plecat de la premiza că cel mai bine cunoşti problemele cu care se confruntă cetăţenii atunci când te duci între ei şi stai de vorbă cu ei. Vreau ca în felul acesta, ca reprezentant al cetăţenilor, să determin instituţiile statului, chiar dacă nu sunt subordonate, să percuteze mai bine şi să rezolve o serie de chestiuni punctuale sau de ordin general cu care se confruntă cetăţenii din judeţul Botoşani„, a spus preşedintele CJ.

Mihai Ţâbuleac spune că multe dintre problemele ridicate de oameni ţin de funcţionarea Agenţiei de Prestaţii Sociale, a Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, Oficiului de Cadastru, dar şi proble care ţin de rezolvarea primăriilor.

Acţiunile sale par să aibă conotaţii electorale, el anunţând, în urmă cu o săptămână, că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, la alegerile de anul viitor.

Cele mai multe probleme care se ridică în teren se referă la funcţionarea omstituţiilor statului. Îmi notez toate aceste probleme, ridicăm acte doveditoare, iar, noi, în CJ, avem un serviciu juridic specializat pe rezolvarea problemelor oamenilor. Ce nu ţine de competenţa noastră, ne adresăm instituţiilor relatându-le cazurile şi solicitând rezolvarea lor„, a mai spus Ţâbuleac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *