LPS Botoşani, în finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

Echipa Liceului cu Program Sportiv (LPS) Botosani, pregatita de Tiberiu Honciuc, a castigat faza zonala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la fotbal pe teren redus, intrecere destinata liceenilor care a avut loc la Falticeni, scrie Monitorul de Botoşani.

Repartizata intr-o grupa de foc, alaturi de echipele LPS Bacau si LPS Suceava, liceenii botosaneni au spulberat echipa din judetul vecin cu 5-1 si au remizat, 2-2, cu LPS Bacau.

In finala turneului, elevii lui Tiberiu Honciuc s-au impus la capatul unui joc spectaculos in dauna formatiei LPS Piatra Neamt cu scorul de 4-2, obtinand astfel calificarea la turneul final al intrecerii, care va avea loc in perioada 19-22 mai la Galati.

„Am realizat o mare performanta. Spun asta pentru ca nivelul intrecerii a fost foarte ridicat in primul rand datorita prezentei a nu mai putin de cinci echipe ale LPS din Moldova. Prin acest rezultat, ne-am asigurat prezenta intre cele mai bune opt echipe din tara. Mergem la Galati cu incredere si vedem ce vom reusi sa facem”, a declarat Tiberiu Honciuc, antrenor LPS Botosani.

Performanta liceenilor a fost aproape de a fi egalata de elevii din clasele gimnaziale ale LPS-ului. Echipa pregatita de Catalin Chirila a pierdut, insa, la limita cu 3-2 in fata gazdelor de la Vaslui. In grupe, formatia lui Chirila reusise sa se impuna cu 1-0 si 5-3 impotriva reprezentantelor din Bacau si Piatra Neamt.

 

Lotul LPS Botosani

Alexandru Vieru

Lucian Tarnauceanu

Marius Cazacu

Daniel Dutca

Alexandru Stancoschi

Ionut Vieriu

Petrus Hritcu

Alexandru Burlacu

Alin Razlog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *