Apel umanitar: Ajutaţi-l pe Adrian!

„Vreau să merg din nou”! Aceasta este cea mai arzătoare dorinţa a unui tânăr din comuna Tudora, a cărui viaţă a luat o întorsătură tragică când avea doar 27 de ani, informează Tele’M.  Acum 4 ani şi-a dorit să aibă cele mai frumoase sărbători de iarnă. S-a întâmplat însă altceva.

Cea mai mare dorinţă a mea, aş vrea, dacă aş putea, să pot să merg din nou. Altceva nimic”, spune Adrian Gavrilescu.

Adrian Gavrilescu are 31 de ani şi este un tânăr care iubeşte viaţa, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. În urmă cu patru ani de zile, îşi dorea o familie şi să aibă propria gospodărie în Tudora. Nenorocirea s-a petrecut însă în iarna lui 2007. Ca orice creştin, Adrian voia să aibă în seara de Ajun un brad.

S-a întâmplat că m-am urcat în copac, s-a rupt creanga şi am venit pe spate. Am avut fractura de coloană şi am rămas paralizat de la jumătate în jos. Am căzut de la 8-9 metri”, povesteşte Adrian. Din acel moment, viaţa lui Adrian s-a schimbat radical. Au urmat clipe cumplite şi săptămâni întregi petrecute prin spitale. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i reda bucuria de a merge din nou şi tânărul a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile. Atunci, Adrian locuia cu bunica sa, care din cauza supărării pricinuită de tragedia nepotului s-a îmbolnăvit şi în urma cu doi ani, s-a stins. De atunci, Adrian îşi poartă singur de grijă. Handicapul de care suferă Adrian l-a făcut însă mai puternic şi mai dornic să lupte şi să îşi depăşească limitele. Doar că acum toate dorinţele şi visele de acum patru ani s-au transformat în una singură.

Poate dă Dumnezeu să pot face şi eu cu ortezele astea care costă mult şi să pot merge din nou, să pot să mă întreţin pe mine”, a declarat Adrian Gavrilescu. Visul cel mai mare a lui Adrian costă 10.000 de lei. Veniturile lunare însă nu i-ar permite niciodată să şi-l îndeplinească. Adrian primeşte lunar 300 de lei, pensie de handicap. Botoşănenii care vor, ca în Postul Mare să facă o faptă bună, şi să îi readucă speranţa lui Adrian, pot să o facă prin intermediul redacţiei Tele M, sunând la numerele 0231/ 53 11 01 sau 0744/562 641.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *