30 aprilie 2011- ultima zi de depunere a cererii pentru obţinerea motorinei subvenţionate

 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – C.J. Botoşani reaminteşte tuturor beneficiarilor, pentru care a fost emis acordul prealabil pentru motorina cu acciză redusă pentru anul 2011, că ultima zi pentru depunerea cererii pentru trimestrul  I  este 30 aprilie a.c.

 Cererea trimestrială prin care se solicita rambursarea va fi însoţită de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate în trimestrul respectiv, precum şi documentele prevăzute de Ordinul 126/2010 cu modificările şi completările ulterioare (Extras de cont trezorerie și Anexa nr. 7).

 Alături de situaţia centralizatoare, cererea trimestrială trebuie să fie însoţită de copii ale facturilor de cumpărare a motorinei, cu precizarea că, facturile de achiziţionare a motorinei să fie emise în perioada       1 ianuarie – 31 martie 2011.

 Informaţii suplimentare privind documentele care însoţesc cererea trimestrială se găsesc în Ghidul Fermierului, postat pe pagina web APIA, respectiv www.apia.org.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *