Director de bancă bătut în birou

Directorul sucursalei Dorohoi a Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost batut de un client turmentat chiar in propriul birou. Barbatul, care a tabarat peste Vasile Baroi, a fost potolit doar de echipajul de politie chemat de urgenta de angajatii care s-au speriat cand au auzit cum acesta a spart cu pumnul un geam despartitor din secretariat.

Potrivit declaratiilor, Dumitru O. de 27 de ani, din Corni, s-a prezentat la banca sub influenta bauturilor alcoolice si a efectuat doua operatiuni de schimb valutar. Barbatul a primit in schimb doua formulare tip care aveau marimi diferite. Brusc i-a sarit mustarul si a inceput sa se manifeste nemultumit de forma formularelor taiate inegal. Dupa ce a facut scandal la ghiseu a urcat val-vartej la etajul superior unde se afla biroul directorului, cerand socoteala. Seful sucursalei a incasat un pumn in fata si a asistat neputincios la circ. Dumitru O. s-a calmat abia dupa mai bine de jumatate de ora la Politia Dorohoi. „Barbatul a fost amendat cu 600 de lei si este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere. Intrucat functionarul nu doreste si nu a depus plangere pentru lovire sau alte violente ancheta noastra va viza doar spargerea geamului din interior”, a precizat comisarul sef Marcel Prichici, seful Politiei Dorohoi.

Oamenii legii mai sustin ca si ancheta pentru distrugere se poate incheia fara nicio pedeapsa daca, potrivit legii, intre parti intervine impacarea, iar contravaloarea pagubei este achitata.

Nici Vasile Baroi nici Cornel Cojocaru, directorul Directiei de comunicare din cadrul BCR, nu au dorit sa comenteze incidentul. „Fapta-i fapta si nu dorim sa comentam. A fost un incident nefericit si asteptam concluziile organelor de ancheta„, a conchis Corneliu Cojocaru.

Monitorul de Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *