Bursa generală a locurilor de muncă va fi organizată la Botoşani şi Dorohoi

Bursa locurilor de munca
Bursa locurilor de munca

 Bursa generală a locurilor de muncă se va organiza în data de 15 aprilie 2011, începand cu ora 9,00, simultan în două locaţii din Botoşani:

– Casa de Cultură a Sindicatelor din Municipiul Botoşani

– Casa de Cultură din Municipiul Dorohoi – str. George Enescu nr.57

Agentii economici sunt rugati sa depuna ofertele cu locurile de munca vacante, in vederea participarii la bursa locurilor de munca, la Punctele de Lucru ale A.J.O.F.M. Botosani din judet ( Dorohoi, Saveni ) . Ofertele cu locurile de munca se pot transmite si prin fax la numarul de telefon 0231-536793, 0231-616399 sau prin e-mail la adresa [email protected] .

                        Dorim sa atragem si sa stabilim o colaborare permanenta cu angajatorii care se confrunta cu lipsa de personal calificat/necalificat si specialisti in diverse domenii de activitate. Aceasta actiune reprezinta un prilej de promovare a ofertei de joburi, o posibilitate concreta de a realiza o interactiune directa cu persoanele aflate  in cautarea unui loc de munca si selectarea acestora in concordanta cu  exigentelor angajatorilor”, a declarat Sorin Nelu Sologon, director executiv al A.J.O.F.M. Botosani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *