Deputatul Florin Ţurcanu le scrie profesorilor: Sunteţi minţiţi în fiecare zi, sunteţi amânaţi, sunteţi jigniţi şi umiliţi

Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani
Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, deputatul Florin Ţurcanu, a adresat o scrisoare deschisă profesorilor botoşăneni în care vorbeşte despre demersurile făcute în Parlament în vederea rezolvării situaţiei din Botoşani.

Iată conţinutul scrisorii:

În aceste două săptămâni în care activitatea dumneavoastră a fost transferată în stradă, am făcut numeroase demersuri, chiar dacă ele nu au fost făcute publice, pentru ca situaţia existentă să-şi găsească rezolvare.

Comisia de învăţământ care activează la nivelul Filialei Teritoriale a PNL a preluat problemele dumneavoastră şi le-a transmis comisiei de la nivel central care a făcut o serie de demersuri în acest sens.

De asemenea, împreună cu colegii mei liberali din Parlamentul României, am făcut auzite glasurile dumneavoastră în această instituţie prin declaraţii politice şi interpelări.

Parlamentari precum Cristian Adomniţei (fost Ministru al Educaţiei), Mariana Câmpeanu sau Mihai Voicu au susţinut cauza dumneavoastră în faţa unui ministru care înţelege româneşte la fel de bine după cum vorbeşte!

Sunteţi minţiţi în fiecare zi, sunteţi amânaţi, sunteţi jigniţi şi umiliţi de nişte persoane cărora unii dintre dumneavoastră le-au fost dascăli, iar astăzi sunteţi dascălii copiilor lor!

Noi liberalii nu putem permite această stare de fapt pentru că dumneavoastră sunteţi cei care puneţi bazele unei societăţii prin însăşi meseria pe care o aveţi: CEA DE DASCĂLI! De aceea vom continua demersurile noastre pe toate căile avute la dispoziţie pentru ca drepturile dumneavoastră să fie recunoscute!

De asemenea vom milita pentru ca PROFESORII să-şi recâştige prestigiul şi demnitatea pe care O MERITĂ PE DEPLIN.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *