Primarul Cătălin Flutur: Până la sfârşitul săptămânii cadrele didactice vor primi salariile

Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani
Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani

Profesorii botoşăneni îşi vor primi salariile până la sfârşitul săptămânii. Declaraţia aparţine primarului municipiului Botoşani, Cătălin Flutur. Acesta spune că a făcut toate demersurile atât administrative cât şi politice pentru ca problema să fie rezolvată, iar profesorii să îşi primească lefurile. El spune că cel mai probabil salariile tuturor cadrelor didactice vor fi uniformizate printr-un act normativ special care va fi conceput şi promovat de Guvern, pentru a elimina disfuncţionalităţile salariale.

Am făcut toate demersurile posibile, alea care ţin de administraţie sunt dovedite prin tot felul de hârtii şi alea care sunt politice le-am făcut pentru că ne-am dus şi politic să discutăm. Avem clar promisiunea factorilor de răspundere de la cel mai înal nivel, de la ministrul Educaţiei, ministrul de Finanţe şi de la primul ministru care au spus că vor rezolva această problemă. Însă nu este o problemă care să se rezolve peste noapte, pentru că asta înseamnă emiterea unui act normativ. Până la sfârşitul săptămânii, cadrele didactice vor primi banii„, a precizat primarul municipiului Botoşani.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean spun că materia va fi recuperată în cursul săptămânii, însă dacă se vor mai aduna câteva zile de grevă atunci vor apărea probleme în acest sens.

One thought on “Primarul Cătălin Flutur: Până la sfârşitul săptămânii cadrele didactice vor primi salariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *