Poliţiştii rutieri şi cei de la Poliţia Locală, puşi să urmărească maşinile care intră cu noroi pe străzile din municipiu

Politia Locala BotosaniDecizia a fost luată de reprezentanţii Primăriei Botoşani, care s-au arătat nemulţumiţi că străzile din oraş sunt pline de noroi aduse de anvelopele maşinilor. Drept urmare, săptămâna trecută, reprezentanţii municipalităţii au dat câte o adresă Poliţiei Rutiere, respectiv Poliţiei Locale, prin care au cerut sancţiuni pentru şoferii care cu bună ştiinţă murdăresc străzile.

Sunt cazuri când ori firmele de construcţii, ori depozite de lemn cum este exemplul străzii Doboşari, ori cei care îşi construiesc case noi în anumite zone din municipiu realizează lucrări fără a efectua măcar un minim de şantier, fără a-şi pune măcar o maşină-două de piatră ca să intre la terenul respectiv şi atunci când ies pe străzile asfaltate scot tone de pământ. Am dat o adresă atât la Poliţia Locală, cât şi la Poliţia Rutieră pentr a-i şi găsi şi sdancţiona pe cei care fac astfel de lucruri„, a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Până la această dată, doi şoferi au primit averstisment, însă reprezentanţii Poliţiei Locale atenţionează că vor trece la sancţiuni.

Zilnic, acţionează câte zece poliţişti locali cu cei de la Poliţia Rutieră, iar şoferii care sunt depistaţi cu noroi pe anvelope sunt sancţionaţi. Cele două avertismente au fost date pe strada Puşkin şi în zona Casei Ventura„, a declarat Bianca Albu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale. Reprezentantii Primariei sunt insa de cu totul alta parere si nu le dau dreptate nicicum soferilor.  Posesorii de autoturisme care sunt gasiti in trafic cu masinile pline de noroi risca amenzi de la 100 la 500 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *