Încă 39 de bilete de tratament oferite de Casa Judeţeană de Pensii în diverse staţiuni din ţară

pensionarii fac zilnic rând pentru bilete de tratament
pensionarii fac zilnic rând pentru bilete de tratament

O nouă serie de bilete de tratament pusă la dispoziţia pensionarilor şi salariaţilor de Casa Judeţeană de Pensii. Astfel, începând cu data de 22 martie, se acordă 39 de bilete de tratament în staţiunile proprietate a Casei Naţionale de Pensii. Această serie se derulează în intervalul 22 martie-9 aprilie, biletele fiind în staţiunile Nicolina, 1 Mai, Amara, Covasna, Geoagiu Băi şi Olăneşti. Valoarea biletelor de tratament este cuprinsă între 1.482 şi 1.536 lei.

Pensionarii achită 50% din cuantumul pensiei, iar salariaţii 50% din valoarea biletelor de tratament, dacă veniturile brute lunare sunt mai mici sau egale cu salariul mediu brut pe economie din perioada respectivă. Biletul include un sejur de 15 zile şi are asigurată cazarea, masa şi tratamentul balnear„, a declarat Cătălin Dupir, purtătorul de cuvânt al CJP Botoşani.

Biletele de tratament se vând ca pâinea caldă. Din primele două serii nu au mai rămas bilete, iar numărul solicitărilor creşte de la o lună la alta. Dacă în luna februarie erau depuse 1500 de cereri pentru acordarea de bilete de tratament, luna aceasta numărul solicitărilor s-a dublat fiind peste 3000 de cereri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *