Incendiu la un apartament de pe strada Col. Tomoroveanu

Un bărbat din municipiul Botoşani a fost salvat în ultima clipă de pompieri din apartamentul cuprins, marţi dimineaţă, de flăcări. Marcel I., de 50 de ani, a fost găsit de salvatori într-o încăpere alăturată celei unde se manifesta incendiul, lângă pat. Acesta a suferit o uşoară intoxicaţie cu monoxid de carbon, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului în această dimineaţă, în jurul orei 05.30. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o încăpere a apartamentului, aflat la parterul unui bloc de pe strada col. Tomoroveanu, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte camere.

Concomitent cu salvarea proprietarului, s-a acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului. Flăcările au distrus bunurile dintr-o singură încăpere a apartamentului, pagubele fiind estimate la cca 2000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 400.000 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unei ţigări aprinse aruncate la întâmplare pe materiale combustibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *