Un şofer din Botoşani, care era băut, a produs un accident mortal în judeţul Iaşi

Un bărbat de 42 de ani din Botoşani este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă, în urma unui accident soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două, care a avut loc, luni, în localitatea ieşeană Bălţaţi. Gabriel B., de 42 de ani, din Botoşani, conducea un autoturism marca Opel dinspre Botoşani spre Iaşi. Într-o curbă la stânga, a pierdut controlul din cauza vitezei, a intrat pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat.

În maşină se mai aflau trei pasageri, printre care şi Elena G., de 52 de ani, din Iaşi, luată la ocazie, care a decedat pe loc.

Şoferul şi alţi doi pasageri au suferit leziuni uşoare.

„La accidentul de la Bălţaţi au intervenit trei ambulanţe, care au găsit patru victime. O persoană se afla în stop respirator. Este vorba de o femeie de 58 de ani, care nu a răspuns la manevrele de resuscitare aplicate de echipa medicală. Două victime, care prezentau multiple traumatisme la cap, au fost transportate la Spitalul de Neurochirurgie, iar a treia, diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral minor şi contuzii, la Spitalul Târgu Frumos”, ne-a spus dr. Diana Cimpoeşu, şeful SMURD. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,22 la mie alcool pur în aerul expirat.

One thought on “Un şofer din Botoşani, care era băut, a produs un accident mortal în judeţul Iaşi

  1. domnule boca va urez sarbatori fericite, astazi la implinirea a 9 luni de la uciderea mamei mele. va urez sa aveti parte de aceeasi liniste de zi cu zi pe care mi-ati adus-o mie incepand cu acea fatidica zi de 14 martie cand , baut fiind, ati decis sa o ucideti pe mama mea, pentru care sunt convins ca nu ati varsat nici o lacrima. va urez sa aiba parte si copiii dumneavoastra de acelasi fel de clipe de „fericire” ca cele pe care ni le-ati daruti mie si fratelui meu!!!!!

    imi doresc din suflet sa se faca dreptate si oricine ar fi acolo sus sa nu ierte si sa nu uite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *