Mai puţină petrecere anul acesta la Zilele oraşului, marcate pe 23 aprilie

viceprimarul Florin Ghiorghita

Pentru că data de 23 aprilie coincide anul acesta cu sâmbăta Învierii, reprezentanţii municipalităţii au luat în calcul ca eventualele spectacole să aibă loc duminică, în prima zi de Paşti. Viceprimarul Florin Ghiorghiţă a declarat că deocamdată nu a fost alocată nicio sumă pentru această manifestare.

De obicei, ne descurcăm cu ceea ce primim din sponsorizări în organizarea acestei manifestări. Avem o propunere de la o firmă care să organizeze în asociere cu o firmă de bere Zilele oraşului. Aceştia s-au angajat să suporte tot ce înseamnă scenă, lumini şi o zi de spectacol cu Iris, Direcţia 5 şi încă o formaţie, rămânând ca noi să suportăm încă o zi de spectacole. Deocamdată este o propunere, o să o analizăm şi vom hotărâ cum este mai bine: şi pentru Primărie, şi pentru cetăţenii din Botoşani„, a spus viceprimarul.

Dat fiind faptul că în acest an Zilele oraşului sunt în sâmbăta de dinainte de Paşti, reprezentanţii Primăriei anunţă că joi şi vinerea de dinaintea Paştelui „nu se vor organiza evenimente cu mici, fripturi pe Pietonalul Unirii că este Vinerea mare şi nici spectacole. Eventual, va fi duminică seara un eveniment, după seara de Înviere. Nu vom face manifestări care să întineze sărbătoarea Paştelui. Vom face activităţi culturale, dar mai puţin mici, bere sau spectacole„, a adăugat Ghiorghiţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *