Spălătoria şi bucătăria de la Spitalul Judeţean ar putea fi externalizate

bucatarie spital

Reprezentanţii Spitalului Judeţean iau în calcul externalizarea serviciilor de bucătărie şi spălătorie. Şi asta pentru că acestea nu au fost incluse în proiectul de modernizare a Spitalului Judeţean, în valoare de 14 milioane euro. Pentru că spitalul nu dispune de fonduri pentru această modernizare, conducerea unităţii se vede nevoită se externalizeze cele două servicii. De altfel, ideea privind  externalizarea bucătăriei şi spălătoriei spitalului este una mai veche, însă nu a fost transpusă în practică până acum. 

Bucătăria şi spălătoria spitalului sunt degradate la maxim şi probabil vor fi obligaţi să le externalizeze, în condiţiile în care spitalul nu dispune de fonduri să le modernizeze. Nu au altă soluţie în acest caz”, a precizat Mihai Aroşoaie, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

One thought on “Spălătoria şi bucătăria de la Spitalul Judeţean ar putea fi externalizate

  1. Adica exista 14 mil de eur si nu se mai poate face rost de niste banuti sa se renoveze si bucataria si spalatoria? A cui e mana de data asta? I-ar afaceri in familie? Cine isi mai face spalatorie sau catering? Vreo ruda ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *