Evenimente culturale organizate de Biblioteca Botoşani la final de săptămână

afis actiuni Biblioteca Judeteana BotosaniÎn cadrul parteneriatului cu Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”, Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” Botoşani a organizat joi, 10 martie, în Sala de Lectură, acţiunea “A scrie istorie…”.

Coordonată de prof. Jeni Boicu, evenimentul le-a propus spre vizionare utilizatorilor bibliotecii, elevilor liceului dar şi tuturor celor interesaţi filmul documentar dedicat naşterii istoriografiei româneşti. De asemenea, participanţii au asistat la un moment artistic din creaţia scriitorilor despre figuri ale voievozilor români, urmat de un dialog pe această temă. Parte a manifestării, în holul instituţiei a fost realizată expoziţia de carte intitulată “Cartea şi rolul ei în educaţie”.

Vineri, începând cu orele 13:00, tot în Sala de Lectură a instituţiei culturale judeţene, doritorii sunt invitaţi la lansarea cărţii „Lumea lu’  Rotundu”, autor Ioan Rotundu-Dângeanu.

One thought on “Evenimente culturale organizate de Biblioteca Botoşani la final de săptămână

  1. Cum, pentru conducerea bibliotecii din Botosani ilustrarea cea mai potrivita a ideii de scriere a istoriei este cartea lui Rotundu? Pai atunci ar trebui sa puna ca ilustratie muzicala si niscaiva manele si macar stim o socoteala pe ce se duc banii consiliului judetean adica ai contribuabililor din Botosani. Poate o sa se vada efectul la evaluarea institutiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *