Cătălin Buhăianu vrea 500.000 lei de la municipalitate pentru echipa de volei

Patronul Pro Volei, Cătălin Buhăianu Obuf,  a solicitat de la municipalitate peste 500.000 lei pentru sprijinirea activităţii echipei de volei în acest an. El a depus, joi, proiectul la Primăria Botoşani în vederea obţinerii finanţării, însă suma care va fi aprobată va fi cunoscută după încheierea etapei de depunere a proiectelor, respectiv după 11 martie.

Suma reflectă nevoia pe care clubul Pro Volei o are  în ideea de a participa în actuala şi viitoare ediţie de campionat, care se va desfăşura pe parcursul anului 2011. Este o sumă care reflectă exact strictul necesar. Suma solicitată este mult mai mare decât cea de anul trecut. Anul trecut am cerut 295.000 lei, anul acesta suma este aproape dublă„, a spus Cătălin Buhăianu.

Şi conducerea FC Botoşani a solicitat o sumă mai mare decât anul trecut, însă urmează o etapă de selecţie a proiectelor depuse de asociaţiile sportive şi cele culturale spre finanţare. Suma alocată anul acesta de municipalitate pentru sprijinirea activităţilor culturale şi sportive se ridică la 1,6 milioane lei, din care 1,4 milioane lei sunt alocaţi activităţilor sportive şi 200.000 lei celor culturale.

One thought on “Cătălin Buhăianu vrea 500.000 lei de la municipalitate pentru echipa de volei

  1. bravo ! pe bani publici totule ok.
    cand e vorba de echipa e a lui buhaianu!
    de cei in stare el se vede ce au facut „ai lui ” din tara asta!
    un incapabil si un icompetent(prea frumos spus!)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *