Nicio o firmă nu s-a înscris la licitaţia pentru activitatea de ecarisaj

Caini comunitari

Serviciul Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement a scos la licitaţie activitatea de ecarisaj din municipiu, însă la licitaţie nu s-a prezentat nicio firmă. Înscrierile au avut loc până pe 9 martie. Eugen Ţurcanu, şeful SPABSZA, a declarat că unul din motivele pentru care la licitaţia pentru capturarea câinilor comunitari nu s-a înscris nicio firmă ar fi suma neatractivă alocată anul acesta de Consiliul Local pentru această activitate. Anul acesta au fost alocaţi 70.000 lei în condiţiile în care anul trecut suma s-a ridicat la 100.000 lei.

Suma alocată este neatractivă, însă, pe de ală parte, nicio firmă nu este dispusă să investească în autorizare şi echipamente, pentru că această procedură presupune costuri destul de mari. Nu ştiu ce vom face: fie vom relua procedura de licitaţie, fie vom proceda la încredinţarea directă a acestei activităţi„, a precizat Ţurcanu.

Anul trecut, firma care s-a ocupat cu prinderea câinilor comunitari a fost Sitfincont a cărui contract a expirat la sfârşitul lunii ianuarie, anul curent. De atunci, în municipiu nu a mai fost capturat niciun câine comunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *