Botoşaniul va participa, şi în 2011, la Ora Pământului

Municipiul Botoşani va stinge luminile, pe 26 martie, alături de alte 49 de oraşe şi municipii din ţară. Luminile vor fi stinse timp de o oră, începând cu ora 20.30, în cadrul campaniei Earth Hour (Ora Pământulu), eveniment global, la care vor participa sute de milioane de oameni din peste 5.000 de oraşe de pe glob. Acţiunea este coordonată de organizaţia WWF, care a iniţiat şi coordonează campania de cinci ani de zile.

Noutatea ediţiei de anul acesta o constituie platforma specială 60+, care permite susţinătorilor Earth Hour să împărtăşească idei, poveşti sau planuri despre cum aleg să îşi reducă impactul negativ asupra planetei.

Până pe 26 martie, platforma Beyond the Hour, accesibilă şi de pe www.earth-hour.ro, site-ul campaniei din România, va centraliza toate aceste poveşti şi acţiuni, care pot fi consultate de către publicul larg. Aici, susţinătorii campaniei îşi pot înscrie participarea la eveniment, pot accesa ghiduri speciale, cu idei de acţiuni şi evenimente specifice, pot descărca materiale de promovare şi pot fi la curent cu ultimele noutăţi legate de Earth

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *